Aften for konfirmander og konfirmandforældre med ungdomsforskeren og forfatteren Søren Østergaard

Alle konfirmander og deres forældre er inviteret til en inspirerende aften med Søren Østergaard, leder af center for ungdomsstudier, København.
Tid: Tirsdag den 24. marts kl. 19 – 21
Sted: Vestervig-Agger Hallen, Vestervig
Pris: 30 kr. for voksne (MobilePay 27303) - konfirmander gratis
I pausen serveres kaffe, juice og kage
Hvordan er det at være ung i en præstationskultur, hvor test og karakterer fylder meget. Hvad betyder det for unges trivsel, og hvad kan vi som forældre gøre for at støtte vore børn i en periode med mange valg og dilemmaer? Hvad er det egentlig for nogle voksne, vores børn efterspørger, og hvordan håndterer vi som voksne det autoritetstab, der opstår, når stadig mere ungdomsliv leves i det virtuelle rum? Og hvorfor er det egentlig, at de gerne vil konfirmeres, for det handler ikke længere primært om gaverne.
Søren Østergaard er ungdomsforsker og forfatter til en række bøger med fokus på ungdomsliv i en præstationskultur – senest ”Ung i en præstationskultur” (2016) og ”Gutter, vi skal holde sammen, ellers bliver vi nakket” (2018).
VI håber at se jer alle sammen til en underholdende og tankevækkende aften.