Kvindernes internationale bededag 2020, fredag den 6. marts kl. 19.00

Begivenhedsdetaljer

  • 6. marts 2020
  • 19:00

Fredag den 6. marts kl. 19.00 afholdes ”Kvindernes Internationale Bededag” i Hurup Kirkecenter, Kirkevej 42A i Hurup. ”Kvindernes Internationale Bededag” er en verdensom-spændende bevægelse af kristne kvinder, der mødes en gang om året for at fejre en fælles bededag – og det har man gjort siden 1887.

Temaet i år er: ”Rejs dig, tag din seng og gå” Gudstjenesten, der bruges over hele verden, er udarbejdet af kvinder fra alle kirkesamfund i Slovenien ud fra én af Jesu lignelser i Det Nye Testamente. Forskellige kvinder fortæller i gudstjenesten om deres egen baggrund og om de præcise udfordringer, de har i deres hverdag.

Vi vil bede for dem og os selv, samt lytte til en prædiken. Der er mulighed for hyggeligt samvær, hvor vi lærer hinanden at kende på tværs af sogne- og kirkeskel. Kaffen er gratis. Vi synger efter Den danske Salmebog. Der er indsamling til projekter i udlandet.

Kontaktperson: Vivian Egeberg tlf. 26 21 12 84 Alle kvinder uanset alder er hjertelig vel-komne.Arrangør: Kvinder i Sydthy og på Thyholmwww.kvindebededag.d