Konfirmandundervisning – hjemmeopgave onsdag 2. december 2020

Kære konfirmander fra Boddum-Ydby Friskole og Sydthy Friskole

Vi skal til at arbejde med trosbekendelsen, som står på en af de første sider i jeres Bibel.

I sidste uge talte vi bl.a. om bønnen i Fadervor om at fri os fra det onde. Når vi ses i konfirmandstuen på onsdag, skal vi tale om det onde. Om ondskab. Og om den onde.

Jeg vil bede jer tænke over det første led af trosbekendelsen: “Vi forsager Djævelen og alle hans geringer og alt hans væsen”. Hvad ligger der i den sætning? Hvad er det, vi forsager/tager afstand fra?

I skal inden næste gang finde et billede eller tegne et billede af, hvad ondskab er for jer. Billedet skal sendes til mig på maci@km.dk eller tlf. 61611181 senest på mandag d. 7/12. Næste gang vi er samlet i konfirmandstuen ser vi på billederne sammen, og I skal hver især fortælle om det billede, I har valgt.

Vi ses på onsdag 🙂

/Maja