Konfirmandundervisning – hjemmeopgave onsdag d. 9. december

Kære konfirmander fra Hurup Skole

Julen nærmer sig, så inden I går på juleferie, skal vi tale lidt om julens betydning.

Jeg vil bede jer læse eller lytte til juleevangeliet, som står i Lukasevangeliet kapitel 2 vers 1-14 og som læses ved alle julegudstjenesterne rundt i hele landet d. 24. december. Det er på side 1344 i jeres Bibel. Eller I kan høre det fortalt her: https://www.folkekirken.dk/aarets-hoejtider/advent-og-jul/din-jul/juleevangeliet-fortalt-af-danskerne

Derefter skal I svare på følgende spørgsmål:

  • Hvilke tre ting/budskaber lægger du særligt mærke til i fortællingen?
  • Hvad er det vigtigst ved julen for dig?
  • Find eller tegn et billede som beskriver den stemning, julen har for dig.

Svarene og billedet skal sendes til mig på mail maci@km.dk eller sms til 61611181 senest på mandag d. 14/12. Vi taler om juleevangeliet og julen, når vi mødes i konfirmandstuen næste gang. Billederne/tegningerne printer jeg ud, så vi kan se på dem sammen og I skal hver især fortælle om det billede, I har valgt.

Vi ses på onsdag 🙂

/Maja