Konfirmandundervisning – de sidste mødegange flyttes til efter sommerferien

Kære konfirmander

Grundet corona-restriktionerne og den manglende mulighed for at mødes i konfirmandstuen har vi valgt at skubbe de sidste mødegange til efter sommerferien, hvor vi forhåbentlig har mulighed for at mødes fysisk – og allerhelst hele holdet på én gang 🙂

Det betyder altså, at I ikke får hjemmeopgaver til de sidste 3 mødegange her i marts og april (17/3, 24/3 og 7/4), men at der bliver konfirmandundervisning i august i stedet.

I får nærmere besked inden sommerferien.

Jeg vil meget gerne have jeres notesbøger her inden påske – I kan enten tage dem med til mig, når I er til gudstjeneste, eller lægge dem i postkassen ved præstegården (Doveroddevej 17, Boddum). Jeg læser jeres besvarelser i notesbøgerne igennem og så får I dem igen efter sommerferien.

“Menneskesønnen” behøver I ikke at aflevere før vi ses efter sommerferien.

Vi høres ved – og ses jo løbende i kirken om søndagen 🙂

/Maja