Hjemmeopgave uge 46, 2021

Kære konfirmander

Der er ikke konfirmandundervisning i konfirmandstuen på onsdag d. 17/11, men I får i stedet denne hjemmeopgave, som skal afleveres i præstegårdens postkasse senest søndag d. 21/11:

  1. I skal skrive et brev til mig – en præsentation af jer selv, hvor I fortæller lidt om, hvem I er, hvad der er vigtigt for jer og hvorfor I har valgt at ville konfirmeres.
    Det, I skriver, vil ikke blive vist eller fortalt til andre. Vi kommer selvfølgelig til at tale en del om konfirmationen i konfirmandstuen, men jeres breve vil ikke blive læst for hele holdet.
  2. I skal skrive 3 spørgsmål til eftertanke. Noget, I undrer jer over. Noget, man kan tænke over, tumle med, diskutere, men som man ikke nødvendigvis kan give et helt klart svar på. Det kan for eksempel være spørgsmål, der handler om, hvorfor vi mennesker er så forskellige eller hvorfor der kan ske så forfærdelige ting i verden, når Gud er god.
    Spørgsmålene vil vi bruge i undervisningen, hvor vi skal undersøge, om det er noget, som kristendommen prøver at give et svar på, men det vil ikke blive sagt, hvem der har stillet de enkelte spørgsmål.

Jeg glæder mig til at læse jeres breve og se hvilke spørgsmål, I finder på og som I synes kunne være spændende at arbejde med i konfirmandundervisningen.

 

Vi ses i konfirmandstuen igen onsdag d. 24/11.

Venlig hilsen

Maja

Sognepræst, Boddum-Ydby-Heltborg Pastorat