Kære konfirmander og konfirmandforældre

Vi er ved at være ved vejs ende med konfirmationsforberedelsen, så her kommer de sidste datoer og praktiske oplysninger.

Onsdage kl. 8 – 9:30 i konfirmandstuen

Onsdag d. 30/3: Undervisning aflyst pga. kursus.

Onsdag d. 6/4: Generalprøve i kirken. Vi mødes som altid kl. 8 i konfirmandstuen og går i samlet flok til kirken. De konfirmander, der går til forberedelse i Hurup, er meget velkomne til også at deltage.

Herefter er der ikke længere konfirmandundervisning om onsdagen.

Konfirmandudflugt lørdag d. 9. april

Konfirmandudflugt til Vikingemuseet Lindholm Høje og Budolfi Kirke i Aalborg. Turen bliver en fællestur sammen med konfirmandholdet fra Vestervig-Agger. Vi sørger for en sandwich og noget at drikke på Sunset i City Vest, men hvis I har stor appetit, er det en god idé også at tage en madpakke og drikkedunk med. Det er gratis at deltage og menighedsrådene giver en sandwich og sodavand på Sunset.

De to konfirmander, der går til forberedelse i Hurup, men som skal konfirmeres i Ydby, er meget velkomne til at tage med på turen.

Afgang fra Boddum Præstegård kl. 8:40. Forventet hjemkomst til præstegården ca. kl. 17:15.

Kirkegang

For de konfirmander, der af den ene eller anden grund ikke ser ud til at nå det aftalte antal gudstjenester inden konfirmationen, bliver der en obligatorisk workshop om gudstjenesten onsdag d. 20/4 kl. 15 – 17. Jeg forventer ikke, at det bliver nødvendigt, men i givet fald kontakter jeg de berørte konfirmander direkte.

Husk at der også er masser af gudstjenester i påsken, så alle har mulighed for at nå det endnu – men for nogle betyder det meget flittig kirkegang alle søn- og helligdage fra nu af og frem mod konfirmationen.

Konfirmandfotografering

Årets fællesbillede tages i Boddum Kirke søndag d. 24/4 kl. 10:30 – hele holdet fotograferes samlet, så de konfirmander, der skal videre til Ydby, bedes stå klar kl. 10:30, så vi også kan nå frem til jeres konfirmation.

Billedet kan købes for 100 kr. for første eksemplar, 50 kr. for efterfølgende eksemplarer. Bestilling pr. email til Evald Elisassen, elly_evald@hotmail.com

Konfirmationsgudstjenesterne søndag d. 24/4 kl. 9:30 i Boddum og kl. 11 i Ydby

Ved konfirmationsgudstjenesterne reserveres to kirkebænke pr. konfirmand til nærmeste familie, men der er ikke som sådan et loft over, hvor mange gæster, hver enkelt konfirmand inviterer med i kirken.

Blå mandag

I står selv for planlægningen af jeres blå mandag, men ligesom tidligere år er der mulighed for at deltage i den blå mandag, som Hurup Kirke planlægger til Fårup Sommerland mandag d. 9. maj. Se den vedhæftede invitation fra Hurup. Tilmelding foregår direkte til kirkekontoret i Hurup.

Venlig hilsen

Maja

Aflysning af konfirmandundervisningen

Konfirmandundervisning onsdag, den 23. marts 2022 er aflyst pga. sygdom.

Konfirmationer 2022

Søndag, den 24. april 2022 kl. 9.30 i Boddum kirke

Søndag, den 24. april 2022 kl. 11 i Ydby kirke

Konfirmandundervisning januar 2022

Konfirmandbrev

Konfirmandundervisning 2021-22

Undervisningen begynder onsdag den 3. november kl. 8.00 i konfirmandstuen, Doveroddevej 17, Boddum (præstegården), hvor vores sognepræst Maja Holm-Cilleborg er klar til at modtage jer.

Efter undervisningen kl. 9.30 er der bestilt bus til at køre jer til jeres skoler.